Intensieve kennis op het gebied van de productie van metalen banden is natuurlijk essentieel voor Tribelt als fabrikant. Onze kennis blijft echter niet steken op dit vlak! Ook op het gebied van de implementatie en interactie met installaties en systemen kan Tribelt u uitgebreid informeren en adviseren.

Natuurlijk kunt u in eerste instantie met al uw vragen terecht bij uw vaste aanspreekpunten van de afdeling verkoop. Wanneer de vraagstukken complexer worden en verder gaan dan de gangbare bandmodellen zullen onze collega’s van de afdeling engineering betrokken worden.

Omdat steeds vaker een beroep wordt gedaan op onze uitgebreide kennis van metalen banden en het gebruik ervan, hebben wij besloten dat een extra engineer op deze afdeling een gewenst is. Met het aantrekken van Robin Haverkate zijn wij er van overtuigd dat we zowel kwalitatief als in de breedte de versterking krijgen die nodig is. Robin is overigens niet nieuw bij onze organisatie. Zijn afstudeeropdracht voor de opleiding werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente heeft hij bij ons uitgevoerd en daarvoor was hij reeds aan Tribelt verbonden als parttime designer.