De feestdagen zijn weer achter de rug en we hebben elkaar allemaal een gelukkig nieuwjaar toegewenst. De tijd van terugblikken is voorbij want er ligt veel nieuws in het verschiet! De doelstellingen voor 2017 zijn gemaakt en dat brengt uitdagingen met zich mee. Tribelt heeft voor het nieuwe jaar een aantal interessante doelen gesteld.

In alles wat we doen stellen we onze klanten en medewerkers centraal. We merken dat korte doorlooptijden nog altijd belangrijker worden, daarom richten we ons dit jaar op verdere flexibilisering van de productie. Zo hebben we eind 2016 een nieuwe machine in gebruik genomen voor de productie van gevlochten spiraalbanden. Deze machine kan op een zeer effectieve manier de productie van wijdspiraalbanden faciliteren. Naar verwachting zal de machine aan het einde van het eerste kwartaal optimaal ingezet kunnen worden, wat het startsein zal zijn voor nog een aantal soortgelijke machines. Op het gebied van gevlochten banden zetten we daarmee in op flinke capaciteitsuitbreiding waarmee de flexibiliteit navenant verhoogd zal worden.

Verder vergroten van naamsbekendheid is eveneens een belangrijker pijler voor Tribelt de komende jaren. In 2017 zullen we verder werken aan digitale presentatie en vindbaarheid van onze organisatie(s). Daarnaast staat 2017 in het teken van de voorbereidingen voor het ‘grote’ beursjaar 2018. Met de ESEF, Anuga Foodtech, IBA en FMB in het vooruitzicht durven we wel te stellen dat er nogal wat werk verzet dient te worden!

Blijf ons volgen op onze website en onze nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen Tribelt.