De medewerkers bij Tribelt hebben door hun jarenlange werkzaamheden op het vlak van metalen banden, veel kennis en ervaring opgedaan. Graag wenden we deze kennis aan om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren. Steeds meer merken we dat onze (potentiële) klanten zelfstandig informatie willen opzoeken. Daarom hebben we onze website grondig onder handen gehad.

Onze nieuwe website bevat veel productinformatie van de verschillende bandsoorten die wij produceren en vermarkten. Toch is de informatie die op de site te vinden is absoluut niet alles omvattend, sterker nog, dat is onmogelijk. Wij geloven erin dat het belangrijk is om een klant van passend advies te voorzien op moment dat hij/zij deze nodig heeft. Rechtstreeks contact is daarbij onontbeerlijk om tot goede oplossingen te komen.

Ons verkoopteam zit dagelijks voor u klaar en beschikt over gedegen technische kennis van alle bandsoorten in ons assortiment. Ook kunnen ze met u meedenken over aspecten die interface met de installatie betreffen. Hoe eerder in het ontwerptraject wij met u mee kunnen denken des te groter de kans op een mooi eindresultaat. De keuze voor een bepaald type band kan namelijk behoorlijke consequenties hebben voor het ontwerp van de verdere installatie.

Wij vinden het fijn om te merken dat u onze website heeft gevonden. Naast uitgebreide productinformatie wordt onze organisatie uitvoerig gepresenteerd. Ook worden de belangrijkste markten waarin we actief zijn uitgediept. In onze visie ondersteunt de website onze (potentiele) klanten bij het maken van de keuze voor het meest geschikte bandtype. Daarnaast biedt het klanten de mogelijkheid om eigenhandig in te schatten of Tribelt een geschikte (alternatieve) leverancier voor uw metalen banden kan zijn. We vinden het daarom enorm belangrijk dat onze website dié informatie geeft die u als klant verwacht. Mocht u toch merken dat er informatie mist welke u zelf wilt kunnen vinden, laat het ons dan even weten (direct mailen) zodat we daarmee aan de slag kunnen!