Tribelt heeft zich inmiddels weer aangemeld voor de grootste evenementen in Europa op gebied voedingsmiddelentechniek. De Anuga Foodtec en de IBA zullen beide plaatsvinden in 2018. Op beide beurzen zal Tribelt exposant zijn.

De voedingsmiddelenindustrie is een belangrijke branche voor zowel Tribelt als ons zusterbedrijf De Spiraal. Er zijn diverse processen die, wanneer ze geïndustrialiseerd worden, uitgevoerd worden in installaties waarbij gebruik wordt gemaakt van een intern transportsysteem, voorzien van een metalen transportband. Daarbij valt te denken aan ovens, frituur-/bakovens en installaties voor rijzen, wassen, spoelen, koken, blancheren, pasteuriseren, steriliseren, koelen, vriezen en verpakken.

Voorgenoemde beurzen zijn evenementen met een wereldwijde uitstraling waarbij dan ook bezoekers van over de hele wereld aanwezig zullen zijn. Aangezien Tribelt verder wil groeien en daarbij ook verder kijkt dan Europa is deelname aan deze beurzen voor ons dan ook zeer belangrijk. Verder zullen we samen met De Spiraal te vinden zijn op meer regionaal/nationaal georiënteerde beurzen als de ESEF en de FMB.

logo-iba     FMB_Logo_Datum_dt     European-Subcontracting-Engineering-Fair